ICI PARIS XL

Logo van ICI PARIS XL
Meer weten over ICI PARIS XL als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  •  Landelijk
  • Actief in 2 landen
  •  46% / 54%
  • Gem. leeftijd 38 jaar
  •  3000 medewerkers
  •  245 filialen in NL

Werken bij ICI PARIS XL

Ben jij gek op make-up, parfum en huidverzorging? Kom werken bij ICI PARIS XL!

Samen met een team van enthousiaste collega’s die net zo van beauty houden als jij, help je mensen op weg met jouw passie voor cosmetica. Of je nu achter de kassa staat of als (assistent) filiaalmanager ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt: samen met je collega’s ga je voor goud. Wil jij een baan veroveren in de beautywereld waar jij zo op je plek bent? Solliciteer vandaag nog bij een ICI PARIS XL-winkel bij jou in de buurt!

Werken met passie voor beauty

De roots van ICI PARIS XL liggen in België, meer bepaald in Brussel. In mei 1968 openen meneer en mevrouw Brenig een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’. Het concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Werken bij ICI PARIS XL betekent onderdeel worden van een succesvolle winkelketen waarin schoonheidsproducten centraal staan. Klanten kunnen bij ICI PARIS XL terecht voor hun dagelijkse dosis beauty en advies over alles wat met cosmetica te maken heeft. Van een verjaardagscadeautje voor hun schoonmoeder tot aan de perfecte kleur foundation of een lekkere geur. In hechte teams wordt er achter de schermen hard gewerkt én gelachen. Een baan bij ICI PARIS XL is weggelegd voor gezellige beautyliefhebbers die houden van contact met mensen en klanten een goed gevoel willen geven.

ICI PARIS XL heeft al meer dan 150 filialen verspreid over het land, maar we blijven groeien. En we willen graag dat jij meegroeit. Naast een goed salaris kun je rekenen op een afwisselende baan, leuke collega’s en volop doorgroei- en doorleermogelijkheden. Zo kun je bij ICI PARIS XL, afhankelijk van je functie, verschillende vakinhoudelijke opleidingen en cursussen volgen. Daarnaast hebben we voor jou een gunstige pensioenregeling en korting op verschillende verzekeringen.

Meer weten over ICI PARIS XL als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

Bedrijfsvideo ICI PARIS XL