Gupta Strategists

Logo van Gupta Strategists
Meer weten over Gupta Strategists als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  •  Management consulting
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  •  30 medewerkers
  •  Actief in Nederland

Werken bij Gupta Strategists

JIJ bent een creatieve denker en in staat je ideeën te onderbouwen met kwantitatieve analyses. Je wordt enthousiast van een “onuitvoerbare” opdracht, omdat deze je uitdaagt en je verbeeldingskracht op de proef stelt. Jij gelooft dat alles mogelijk is als je je ertoe zet.

WIJ zijn een strategisch adviesbureau dat zich volledig richt op de gezondheidszorg. We hebben een leidende positie in deze niche en groeien snel. De inhoud staat op de eerste plaats bij alles wat we doen. Dit zien onze klanten terug in creatieve oplossingen, gefundeerd door stevige analyses. Ons team bestaat uit een mix van talentvolle starters en ervaren consultants.

JOUW ONTWIKKELING Je zal direct samenwerken met ervaren consultants in kleine teams, waardoor je het vak snel onder de knie krijgt. Wij bieden je een uitgebreid trainingsprogramma aan dat naast vaste elementen ook bestaat uit onderdelen die specifiek gericht zijn op jouw ontwikkelingsbehoeften. Ben je succesvol, dan krijg je na twee tot drie jaar de kans een top-MBA programma te volgen.

Contact

Gupta Strategists Hoofdkantoor
Middenweg 72
1097 BS Amsterdam
T: 06-18551255
Werken bij Gupta Strategists