CGI

Want to know more about CGI as an employer?

Take a look at their career website for more information.

  • Rotterdam, NL
  •  Active in 40 countries
  •  90% male / 10% female
  •  Avg. age 40 years
  •  77.500 medewerkers
  •  IT & Consulting

Working at CGI

CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. Projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Groei mee met ons en maak je ambitie waar.

We noemen onze professionals "members" om te benadrukken dat iedereen die bij CGI komt werken, uitgenodigd wordt om aandeelhouder te worden van CGI. Als mede-eigenaar en ‘member’ krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan de ontwikkeling van het bedrijf en deel te nemen aan de uitdagingen en beloningen die voortvloeien uit het opbouwen van een bedrijf van wereldklasse, zoals de winstdelingsregeling.

Deze ownership-mentaliteit is verweven in alle aspecten van onze managementaanpak en geeft onze members de vrijheid om hun carrière pad uit te stippelen, als team beslissingen te nemen in het belang van klanten en met elkaar te profiteren van goed geleverd werk.

De kracht van CGI zit in het uitstekende teamwork. Dat is altijd het fundament geweest van onze projecten. Samen successen boeken door het maximale uit elkaar te halen. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden, al is dat het natuurlijk niet. Ons geheim? Kleine zelfsturende teams met een eigen klantverantwoordelijkheid.

Het werk van CGI is niet altijd direct zichtbaar, toch werken we aan projecten die invloed hebben op miljoenen mensen. Verbeteringen aan het spoor, besturingssystemen van satellieten, snellere afhandeling van zeecontainers en het technisch beheer van zorginstellingen. Impact voor iedereen dus. En daar zijn we trots op. IT raakt alles. CGI is misschien soms onzichtbaar, maar altijd aanwezig.

Company video

Sfeerimpressie

Events

Er staan momenteel geen evenementen gepland. Houd de website van CGI Nederland in de gaten voor de eerstvolgende evenementen.

Contact

CGI Nederland Hoofdkantoor
George Hintzenweg 89
3068 AX Rotterdam
T: 088 - 5640000
WerkenbijCGI.nl