Albert Heijn

Logo van Albert Heijn
Meer weten over Albert Heijn als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  •  FMCG & Retail
  • Zaandam, NL
  •  375.000 medewerkers
  •  Multinational

Werken bij Albert Heijn

Bij Albert Heijn hebben we één grote missie: onze klanten iedere dag weer inspireren. Daarnaast stellen we onszelf als doel om iedere dag weer een beetje beter te worden: een betere plek om te winkelen, een betere plek om te werken, maar ook om een betere buur te zijn. Als medewerker op ons hoofdkantoor in Zaandam lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Samen met ruim 1.200 betrokken professionals werken we aan de ondersteuning van de meer dan 1.000 winkels van Albert Heijn in Nederland, België en Duitsland. En laten we onze allergrootste winkel niet vergeten: AH online.

Albert Heijn, Etos én Gall&Gall zijn onderdeel van het concern Ahold Delhaize, één van de grootste internationale retailers, leider in supermarkten en e-commerce. We hebben met ons bedrijf grote impact op het leven van alledag. Bij Ahold Delhaize werken 375.000 collega’s, die in 11 verschillende landen elke week 50 miljoen klanten bedienen. In al onze sterke, lokale merken zit veel kennis, ervaring en slagkracht. Het is onze ambitie om klanten, medewerkers en de lokale gemeenschap iedere dag nieuwe inspiratie te bieden en het leven voor iedereen net iets makkelijker, gezonder en betaalbaar te maken. Om onze koppositie te versterken hebben we de beste mensen nodig. Wat kun jij bijdragen aan onze dagelijkse ambitie?

Omdat we bij Albert Heijn altijd de beste willen zijn, hebben we op ons hoofdkantoor enthousiastelingen nodig, vakmensen met een sterke visie, daadkracht én vernieuwende ideeën, mensen die grenzen willen verleggen. Zo hebben we impact op het dagelijks leven van onze klanten, waardoor we hen nog meer weten te binden. Er zijn altijd mogelijkheden voor jouw kennis en vaardigheden. Welk vakgebied kan op jouw vakkennis en inzet rekenen?

Bedrijfsvideo